PENGENALAN PRODUK


ADAKAH ANDA MENCARI SET SAUNA DI RUMAH YANG MURAH, MUDAH DIKENDALIKAN, WARANTI 1 TAHUN, JIMAT PENGGUNAAN ELEKTRIK 
DAN TERBUKTI BERKESAN?

KAMI BOLEH MEMBANTU ANDA MENDAPATKAN SET SAUNA IMPIAN ANDA.


Kenapa anda perlu beli dengan kami?

Kami adalah pembekal set sauna di rumah yang dipercayai sejak 2008 di bawah syarikat berdaftar WNI Rich Legacy Sdn Bhd. 

Kami akan memberikan perkhidmatan yang mesra & pantas untuk anda.

Anda boleh membeli set sauna di rumah dengan yakin & set sauna yang di tempah dijamin akan sampai ke pintu rumah anda dengan selamat.

KEBAIKAN BERSAUNA


Dengan set sauna, anda boleh menurunka berat badan hanya dengan duduk di depan tv.

Ya! Anda boleh membakar lemak anda sambil tengok drama kegemaran anda.


Tahukah anda, pembakaran kalori semasa bersauna sama dengan anda jogging 2km!

Dengan hanya melakukan sauna di rumah, anda mampu memiliki bentuk badan idaman.

Ribuan testimoni yang telah berjaya menurunkan berat badan dengan set sauna di rumah. Bersauna bukan sahaja boleh menurunkan berat badan, malah boleh melancarkan perjalanan darah, membuang toksin, mengurangkan sakit sendi dan boleh mengurangkan stress.

TESTIMONI SET SAUNA DI RUMAH


‘’ SUSAHNYA NAK KURUS! NK KENA JAGA MKN, JOGGING..STRESS!! ’’
‘’ Mcm2 pil dah makan, mcm2 krim panas, krim sejuk dah tenyeh kat badan…tapi x kurus2 jugak. Jenuh mkn pil, pegi jogging & masuk gym, tapi turunnya 2kg jerrr…biar betul?!! Abad bila nak kurus nih? Tapi bila kak Lin kenalkan set sauna di rumah ni, mmg heaven la…dpn tv sambil tengok drama pun blh sauna. Yg best tu hilang semua sakit2 bdn. Yg tak sangka, lps sauna 3 bulan, badan dari saiz XXL blh turun saiz M..happy sangat! ‘’
Lisa , Kota Kinabalu, Sabah.
Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. 
Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

=================================

KEBAIKAN BERSAUNA

===========================================

  1. Bersauna boleh meningkatkan kadar metabolisme badan yang membantu badan membakar kalori dengan lebih cepat dan berkesan.
  2. Bersauna dapat memecahkan lemak dibawah permukaan kulit
  3. Bersauna boleh membakar sehingga 600 kalori ( bersamaan berjogging 2 km)
  4. Bersauna boleh menghaluskan kulit. Tips untuk menghaluskan kulit, lakukan lulur/scrub badan selepas setiap kali bersauna.
  5. Bersauna dapat mengeluarkan toksin dari dalam badan dengan cara perpeluhan.
  6. Bersauna juga dapat menghilangkan kesakitan sendi, arthritis, urat dan sengal-sengal badan
  7. Bersauna dapat membantu masalah sukar tidur
  8. Bersauna dapat menjadikan badan terasa lebih ringan dan bertenaga
  9. Bersauna dapat melancarkan perjalanan darah
  10. Bersauna sangat baik untuk wanita yang baru lepas bersalin. Boleh juga digunakan untuk bertangas. 
  11. Bersauna dapat mengendurkan otot-otot yang tegang ( bagus untuk melegakan keletihan)
  12. Bersauna juga berupaya menghilangkan stress
  13. Bersauna boleh mengurangkan angin di dalam badan.

TAK PERCAYA SAUNA BOLEH MENURUNKAN BERAT BADAN??

Jom tengok testimoni-testimoni lain yang berjaya menyelesaikan masalah mereka.


Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. 
Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. 
Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.



Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. 
Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.



Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. 
Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. 
Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.



Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. 
Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.



Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. 
Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.



Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. 
Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.



Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. 
Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.



Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. 
Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.



Kami menjual set sauna pada harga yang amat berpatutan. Kami yakin anda pasti berpuas hati dengan pelaburan anda. Beli sekali, guna berulang kali. 

Kami menawarkan pelbagai jenis set sauna di rumah untuk anda pilih mengikut bajet dan keperluan anda. Setiap set sauna diperbuat dari kain yang bermutu tinggi. Waranti setahun bagi setiap set sauna.

Cara pemasangan set sauna di rumah ini amat mudah dan senang untuk dikendalikan. Set sauna ini ringan dan senang untuk dialih ke mana-mana di dalam rumah anda.

=====================================================
4 JENIS SET SAUNA UNTUK DIPILIH
=====================================================

Kami mempunyai 4 jenis set sauna di rumah untuk anda pilih. Dengan pelbagai jenis set sauna di rumah yang kami ada, anda boleh memilih set sauna mengikut bajet dan keperluan anda. 

JENIS-JENIS SET SAUNA

1. Set Sauna Infrared - RM710 RM699

2. Set Sauna Lux - RM520 RM449  

3. Set Sauna Red - RM499 RM399<< HOT ITEM

4. Set Sauna Bajet - RM350 RM299 << HOT ITEM

=====================================================

TEMPAH SET SAUNA DI RUMAH ANDA SEKARANG UNTUK 
MENDAPATKAN HARGA PROMOSI 
DAN HADIAH PERCUMA.


=====================================================


Set Sauna Infrared - RM710 RM699

1. Set Sauna Infrared (FIR) ini diperbuat dari kain tebal 3 lapis (pvc, fiber & satin)

2. Set sauna fir ini menggunakan kaedah pemanasan infrared (panel pemanas di bahagian kiri, kanan dan belakang) yang dikenali dengan sauna kering.

3. Sauna ini paling mudah untuk digunakan kerana hanya perlu menekan remote dan setkan masa dan suhu yang anda kehendaki. Kemudian anda boleh bersauna dengan senang hati.

4. Setiap set terdiri daripada:

i. Khemah Sauna
ii. FREE - Kerusi & Pengurut kaki

5. Kos penghantaran RM40 (Sem.Malaysia)




Set Sauna Lux - RM520 RM449  

1. Set Sauna Lux ini diperbuat dari kain tebal 3 lapis (pvc, fiber & satin)

2. Strukturnya harus dipasang menggunakan frame pvc. Ciri-ciri ini membuatkan set sauna ini lebih kukuh berbanding set sauna yang lain.

3. Setiap set terdiri daripada:

i.   Khemah Sauna
ii.  Periuk Sauna & remote
iii. FREE - Herba Sauna 
iv. FREE - Kerusi
v.  Ada bekas penyebar wap/tangas


4. Kos penghantaran RM20 (Sem.Malaysia) / RM100 Sabah/Sarawak


Red Steam Sauna - RM499 RM399<< HOT ITEM

1. Set Sauna Budget ini diperbuat dari kain tebal 3 lapis (pvc, fiber & satin)

2. Frame mudah lentur menjadikan set sauna ini mudah untuk dipasang dan disimpan selepas digunakan.

3. Setiap set terdiri daripada:

i. Khemah Sauna
ii. Periuk Sauna & remote
iii. FREE - Herba Sauna 
iv. FREE - Kerusi
v.  Ada bekas penyebar wap/tangas

4. Kos penghantaran RM20 (Sem.Malaysia) / RM100 Sabah/Sarawak




Set Sauna Bajet - RM350 RM299 << HOT ITEM

1. Set Sauna Bajet ini diperbuat dari kain kanvas selapis.

2. Frame mudah lentur menjadikan set sauna ini mudah untuk dipasang dan disimpan selepas digunakan.

3. Setiap set terdiri daripada:

i. Khemah Sauna
ii. Periuk Sauna
iii. FREE - Herba Sauna 
iv. FREE - Kerusi
v.  Ada bekas penyebar wap/tangas

4. Kos penghantaran RM20 (Sem.Malaysia) / RM100 Sabah/Sarawak




===========================

CARA BERSAUNA YANG BETUL

===========================

1. Lakukan sauna selama 15-30 minit setiap sesi bergantung kepada individu.

2. Untuk meningkatkan tahap kesihatan dan kesihatan lakukan sauna 3 kali seminggu.

3. Pastikan anda minum air secukupnya sebelum dan selepas bersauna untuk mengelakkan badan terhidrat.

4. Tidak digalakkan makan makanan yang berat sebelum bersauna memandangkan badan kita pada ketika yang sama menggunakan banyak tenaga untuk penghadaman.

5. Wanita mengandung dilarang untuk bersauna. Pesakit jantung dan darah tinggi perlu mendapatkan nasihat doktor terlebih dahulu.

Tips Untuk Mengurangkan Berat Badan Dengan Bersauna

Lakukan sauna selama 15-30 minit bergantung kepada individu, kemudian rehat selama 30 minit dan sambung untuk selama 15-20 minit lagi.

Pastikan anda minum air secukupnya sebelum dan selepas bersauna untuk memastikan badan tidak terhidrat.

Pastikan anda mengawal pemakanan anda untuk mendapatkan badan idaman anda.

Amalkan selang sehari untuk tempoh 2 minggu dan lihatlah hasilnya.Badan anda akan bertambah langsing!

Tidak tahu di mana untuk mendapatkan set sauna?

Jangan risau, kami menyediakan tempahan secara online dan offline. 

Ya, anda tidak perlu bersusah payah keluar untuk mencari set sauna kerana dengan hanya menghubungi kami, anda akan memiliki set sauna yang akan dihantar terus ke rumah atau ofis anda.






Untuk membeli boleh call/sms/whatsapp 


Anda juga boleh membuat belian di kedai kami beralamat :


HQ SAUJANA UTAMA

The Serenity
No 16-1, Jalan Bidara 6/3,
Saujana Utama 3, 47000 Sg Buloh, Selangor


BRANCH SRI GOMBAK

The Serenity

No 17A, Jalan SG 3/15,

Taman Sri Gombak, 68100 Bt Caves, Selangor





Laman web ini dimiliki sepenuhnya oleh WNI Rich Legacy Sdn Bhd (1173395-P).
Sebarang pertanyaan blh email ke wnirichlegacy@gmail.com atau SMS/Whatsapp ke 013-6293766.


Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini